• Buitenschoolse opvang (BSO)

Buitenschoolse opvang (BSO)

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, biedt smallsteps arcade, buitenschoolse opvang. Na schooltijd worden kinderen door de pedagogisch medewerkers bij basisschool De Arcade opgehaald. Na een schooldag hebben kinderen behoefte aan gezelligheid en ontspanning.

Bij smallsteps doen de pedagogisch medewerkers er alles aan om kinderen een thuisgevoel te geven. De pedagogisch medewerkers organiseren regelmatig uitdagende activiteiten en stimuleren de kinderen hieraan deel te nemen, maar het blijft hun eigen vrije tijd dus mogen kinderen zelf bepalen of ze meedoen of liever rustig een boekje lezen of een spelletje doen.

Openingstijden BSO

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
15.00-18.30
15.00-18.30
12.30-18.30
15.00-18.30
15.00-18.30

Gedurende de schoolvakanties en op studiedagen van de school (bij een minimale aanmelding van 5 kinderen) bieden wij de hele dag buitenschoolse opvang aan van 07.30-18.30.
Wij bieden verschillende pakketten aan waardoor u zelf kunt kiezen of u hier gebruik van wenst te maken.

Activiteiten Buitenschoolse opvang
Op de bso van smallsteps arcade hebben kinderen de vrijheid om hun eigen activiteiten te kiezen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, waaronder een knutselactiviteit, een spelletje met de pedagogisch medewerker en/of een buitenactiviteit. Daarnaast kunnen kinderen er uiteraard voor kiezen om vrij te spelen. De bso is een plek waar je na een intensieve schooldag kunt ontspannen.