• Voorwedstrijden Acrogym succesvolle opstart naar de districtsfinales

Voorwedstrijden Acrogym succesvolle opstart naar de districtsfinales

15 Podiumplaatsen voor GSL Sportacrobatiek.

Op 13 en 14 februari jl. reisden de Acrogymnasten van GSL Sportacrobatiek af naar Monster, om tijdens de tweede voorwedstrijd hun limiet te halen voor deelname aan de districtfinales, die op 19 maart a.s. in Gouda zullen plaatsvinden. De teams van GSL Sportacrobatiek deden het over het algemeen goed. Na deze voorselectie hebben bijna alle teams hun limiet voor de districtsfinales!
Hopelijk zijn er voor de paar afvallers in de race nog wat ” lucky looser”-tickets te vergeven, want het is best heel zuur als je in deze tijd van heersende griep moet uitvallen omdat één van de partners ziek is en daarmee je seizoen voorbij ziet gaan!

Een lang weekend acro leverde GSL 8 eerste, 4 tweede en 3 derde plaatsen op. Meer dan de helft van de deelnemende GSL-teams mocht het erepodium beklimmen; een hele mooie prestatie en een hoopvolle opstap naar de volgende wedstrijden, waar naast de titel van districtskampioen ook de doorstroming naar de landelijke halve finales te verdienen is!

Voor de AB-teams was deze wedstrijd een laatste try-out ter voorbereiding op de eerste landelijke plaatsingswedstrijden die over 3 weken zullen beginnen in Zwolle. De 4 GSL-teams hebben nog wat puntjes op de i te zetten, maar lieten hier wel zien er klaar voor te zijn.