Goud voor Jozef Bisaku en Britney Bordewijk

Tijdens de eerste landelijke plaatsingswedstrijden Acrogym heeft GSL Sportacrobatiek direct een  startbewijs voor de Nederlandse Kampioenschappen binnen weten te halen.

Jozef en Britney draaiden afgelopen zaterdag in Zwolle hun drie oefeningen in de A-lijn en wisten daarmee niet alleen de andere mixed paren voor te blijven, maar ook voldoende punten te behalen voor de limiet voor deelname aan het NK (juni 2016).
Voor de andere teams van GSL Sportacrobatiek blijft het nog even spannend. Niels de Ruiter en Lianne Dingjan, voor het eerst deelnemend als mixed paar in de B-lijn, zetten twee nette oefeningen neer, maar behaalden helaas nog geen NK-limiet. Ook Jente Rozeboom, Sarah Kersemeijer en Meike Gerritsma (damesgroep A-junior1) visten zondag achter het net en zullen zich moeten bewijzen op hun volgende wedstrijd. Rozanne Koning, Leslie Bordewijk en Mandana Sotodew (damesgroep B-lijn) presenteerden zich alleen aan de jury, omdat zij door een blessure nog niet konden meedoen. Gelukkig hebben de teams nog wat tijd om zich voor te bereiden en de oefeningen te verbeteren en eventueel aan te passen. Zo’n eerste landelijke wedstrijd is immers ook een perfecte graadmeter en ervaring om mee te nemen in het trainingsprogramma.