• Finaleplaatsen GSL Sportacrobatiek

Finaleplaatsen GSL Sportacrobatiek

De Stilohal in Zwolle, we weten hem inmiddels te vinden…. Bijna wekelijks reist een deel van de GSL Sportacrobatiek af naar het noorden voor een wedstrijd in het landelijk circuit. Zo waren er de afgelopen weken de halve finales voor het CD en E-niveau. Eind april de eerste ronde en dit weekend de tweede. Van de in totaal 11 teams haalden 6 teams een startbewijs  voor de finales op 4 juni a.s. in Zwolle (D/E-niveau) of voor 25/26 juni a.s. in Rotterdam (C,B en A-niveau). We gaan er voor!

Vorige maand wisten de C-gemengde paren Erik Korving /Kyara Koppert en Kevin Meskers/Dione van Velzen en het Damespaar D Jaimy Bordewijk/Noortje Metz zich al te verzekeren van hun plek om de kampioenstitel. Afgelopen weekend kwamen daar het E damespaar Imke van Kuijk/Cheyenne van de Pavert, het D damespaar Demi van Kampen/Sofie Klijberg, het D-jun gemengd paar Robin Woesthof /Bowien Draaijer, D-jun.damespaar Isabel Dingjan/Yinte Nijbroek en het C-damespaar Astrid Muurman/Eefke Gerritsma nog bij. Jozef Bisaku/ Britney Bordewijk hebben zich bij de gemengde paren al tijdens hun eerste wedstrijd weten te plaatsen voor het NK A-senioren en daarmee komt het aantal startbewijzen voor het NK op 10! Helaas was de concurrentie voor de andere teams net te groot en hield voor hen de race om de landelijke titel hier op. Evengoed mogen de D damesparen Fabiënne Ravensbergen/Amber Scheffer en Doortje Dekker/Alexandra Styblo, het C gemengd paar Kean Vanhelsuwé/Skye van der Voort en de C damesgroep Pieke Hakvoort/Elke van Steen / Noa Talboom terugkijken op een mooie halve finale, waarin zij zeker goed voor de dag kwamen!  

Los van de sportieve prestaties hebben wij een aantal hele gezellige dagen gehad, zowel de sporters onderling, als ook de vaste groep ouders, die ondanks de warmte op de overvolle tribune stand hield en van vroeg tot laat de verrichtingen van alle teams volgde. Een dikke pluim voor hen en zeker ook voor coach èn jurylid, die steeds maar weer op vrijwillige basis  al hun uren in het weekend vrijmaken om onze deelnemers te begeleiden dan wel te beoordelen.