• Goud op NK Acro
  • Goud op NK Acro

Goud op NK Acro

In Zwolle werden Robin en Tess zaterdag 10 juni jl. Nederlands kampioen gemengd paar D. Maud en Aline haalden een keurige 12e plaats.

Al vroeg in de ochtned debuteeerden Maud Busscher en Aline Klijberg op het NK als damespaar bij de E junioren. Met een sterke oefening lieten zij zien keurig mee te kunnen draaien met de beste teams uit Nederland op dit niveau. Tevreden kijken zij terug op hun behaalde resultaat. "Het was ons eerste NK en het was toch anders om op de vloer te staan dan bij de andere wedstrijden. Best spannend! En de tegenstanders waren echt heel goed, maar ik ben wel super trots dat wij onze oefening heel goed hebben gedaan!" aldus Maud.
Na een hele dag wachten was het tweede team van Gymsport Leiden aan de beurt bij de gemengde paren op D-niveau. Robin Woesthoff en Tess van der Hout startten voor hun geduchte tegenstanders. Zij haalden alles eruit wat erin zat en lieten een prachtige, overtuigende oefening zien. Genoeg voor een mooie score van ruim 32 punten, een eerste plek en daarmee Nederlands Kampioen!
Volgende week is het de beurt aan Erik Korving en Kyara Koppert om in Ahoy hun strijd om het Nederlands Kampioenschap aan te gaan.